Retour Policy

Na de aankoop van je product(en) heb je 14 dagen de tijd om aan ons kenbaar te maken dat je jouw bestelling wenst te annuleren. Indien je hier gebruik van maakt zal je het volledige door jou betaalde bedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd krijgen. Enkel de kosten voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening. Als je gebruik wenst te maken van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. 

Als je een product naar ons terug wilt sturen kan je dat op de volgende manier(en) aan ons kenbaar maken:

  • Stuur een email naar info@tcguniverse.nl;
  • Maak gebruik van het contactformulier op de website

We kunnen de retourzending alleen accepteren als het product in dezelfde staat verkeert als toen het verzonden is. Wij behouden de mogelijkheid om het product te weigeren indien het product geopend en/of beschadigd is. Voor een uitgebreid overzicht van de voorwaarden van het herroepingsrecht verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden pagina op onze website.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat het product goed verpakt is en onbeschadigd bij ons retour komt. 

Wanneer wij het product in goede orde retour hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het door jou betaalde bedrag crediteren.