✔️ 14 dagen bedenktijd  |  ✔️ Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verstuurd!  | ✔️ Meer dan 1000 producten op voorraad

Verzending Bubbel Envelop (max 2 kaarten)

1,00

 

✔️ Voor 16:00 besteld, morgen in huis
✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️ Klant beoordeling 4,4/5

Omschrijving:

Verzending in een bubbel envelop van maximaal 20 gram met 1 postzegel (max 2 kaarten) van de door Thonik op stream geopende Booster Packs.
Weet je niet zeker welke verzendoptie je moet kiezen? Vraag dit dan gerust tijdens de stream of via een van de opties op de contactpagina.

De stream van Thonik is te bekijken via deze link.

Hoe werkt het?

Kies en bestel je booster packs hieronder. Vergeet niet om je Twitch username in de bestelnotities te vermelden! Je moet aanwezig zijn in de chat! Anders worden je pakjes bewaard voor de volgende stream. Je kan je verzending hieronder ook achteraf bij bestellen.

Klik hier om alle andere producten uit de Live Packs categorie te bekijken.

Verzending

Verzendkosten kan je apart toevoegen aan je bestelling. Handig voor als je later besluit nog een pakje erbij te bestellen.
Je bestelling wordt dus pas verzonden als je de verzendkosten hebt betaald. Je kan er voor kiezen om je pokemon kaarten meteen te laten verzenden. Maar je kan er ook voor kiezen om hier even mee te wachten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de verzending, afhankelijk van het aantal door jou gekochte artikelen. Onderaan de Live Packs pagina kan je al deze opties bekijken.

Klik hier om alle verzendopties te bekijken.